Siyaset yalan söyleme sanatidir ve tarih boyunca "Uçuk" vaatler verilmiştir.
Bunlardan bazilarini sizinle paylaşmak istedim.
Süleyman Demirel: “Ne verirlerse benden 5 fazlası” :selamlama:
Tansu Çiller: “her mahallede 100 trilyoner”, “her çiftçiye traktör", "herkesi konut ve otomobil sahibi yapacağız” diyerek, 500 günde 2 anahtar sözü :megafon:.
Necmettin Erbakan: “faizi kaldıracağım", “adil düzen", “Her ile bir fabrika ve her ile havaalanı” :kotu:
Cem Uzan: “Üniversite sınavı kalkacak” :aslan:
Devlet Bahçeli: “Apo’yu idam edeceğiz“ (1999 seçimlerinde Sandıktan ikinci parti olarak çıkan MHP hükümet ortağı olmasına rağmen bu sözünü yerine getiremedi.), “başörtüsü sorununu ürkekler değil, erkekler çözer” dedi. Ancak meclise türbanlı olarak giren MHP’li Nesrin Ünal bir süre sonra başını açmak zorunda kaldı

es:.
Ak Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayı Metin Akgün: "Muratlı'da altını yüzde 30 indirimli satacağım" :haha:
Besim Tibuk (LDP): "İktidara gelirsem ofsaytı kaldıracağım, kale direkleri arasındaki mesafeyi de arttiracağım"

.
Kemal Kılıçdaroğlu: Yoksul ailelere 600 TL maaş bağlayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun “parayı nereden bulacaksın” sorusuna "Benim adım Kemal, ben bulurum" cevabı unutulmazlar arasında yer alıyor :hmmm:.