Bilardo Masası Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herşeyi hintliler yapıyor. Mükemmelötesi, son derece gelişmiş atölyelerinde uzay teknolojisiyle beraber yapmadıkları , yapamadıkları hiçbir şey yok. Merak ettim , izliyorum acaba nasıl yapacaklar?

Herşeyi hintliler yapıyor. Mükemmelötesi, son derece gelişmiş atölyelerinde uzay teknolojisiyle beraber yapmadıkları , yapamadıkları hiçbir şey yok. Merak ettim , izliyorum acaba nasıl yapacaklar?
Bence bunlar Hintli değil Pakistanlı.

Adamlarda ustalık çok iyi ama detay, hijyen, ölçü vs hakgetire. Yaptıkları herşey nerdeyse gözkararı. Ölçü olarak bir yaptıkları diğerine uymuyor. Sokakta tozun içinde boya cila yapıyorlar. Ama sonuç olarak çıkan ürün kalite olarak çoook tartışılır ama dış görünüm olarak güzel duruyor.

Bunlar bir de otobüs, kamyon yapıyorlar. Binenlerin canı Allah'a emanet...:D

otobüs, kamyon videolarını izledim. Sonuç çok güzel ama düz profilden otobüs cam dikmelerini yapıyorlar. Sallama iş ile ancak yapılabilecek şekilde yapıyorlar. Görüntü çok güzel olsa da kalite sıfırın altında geziyor. Bilardo masasını baştan sona izledim. Sabitleme saplamaları yağdan pastan görünmüyor. Saplamaya taktığı conta deliği karşılamıyor bile. Boyayı bezle yapıyor. Cilayı sanki acele yetişmesi gereken bir iş gibi tahtanın ortasından başlayıp, cila tam oldumu olmadı mı bakmadan şimşek hızıyla cilalayıp geçiyor. Cila biter bitmez adam kucaklayıp içeri alıyor. Her tarafında adamların parmak izi vardır kesin :)

Sallama işle ancak böyle bir sonuç çıkar. Adamlar yapıyor yani :)

Snooker (Bilardo) Tarihi ve Kuralları
Cevaplar
7
Görüntüleme
12K
Celik
Ugur
Cevaplar
0
Görüntüleme
3K
Ugur